Performance Coach

När jag coachar är målet alltid att individen ska få ut max av sin potential. Det allra viktigaste är att inte påverkas av resultatet, varken på kort eller lång sikt. Att spelaren/personen klarar av att komma tillbaka så fort som möjligt efter en svacka är avgörande för framtida framgång. Målsättningen är att du äger din egna energi och inte blir påverkad av yttre omständigheter.

Golfdagar

Jag har gjort många sponsordagar/företagsdagar genom åren och de har alla sett väldigt olika ut. Finns intresse att skapa en golfdag på just ert företag är ni välkomna att kontakta mig redan idag.

Swedish Challenge

Tävlingen började som en liten ”mini tour”-tävling med 40 spelare och har nu cirka 10 år senare växt till Sveriges näst största golftävling. Ett enormt jobb har lagts ner av gruppen som driver tävlingen och utan medlemmarnas stöd hade det inte varit möjligt. Ett fantastiskt exempel på att även en liten stad/klubb kan göra stordåd när alla drar åt alla håll. Jag är väldigt stolt över att stå som värd!

RK Junior Open

Tävlingen är öppen för alla och spelas som både poängbogey och open-spel,  det enda krav som finns är att man ska vara under 21 år. Den nionde upplagan gick av stapeln i år (2016) med 130 deltagare.

För mig har det varit naturligt genom hela min karriär att ge tillbaka till ungdomar på olika vis. Att denna tävling växt så mycket känns helt fantastiskt.

Föreläsning

Upplägget på mina föreläsningar beror på hur gruppen ser ut och vad för problem/utmaningar de står inför. Jag kommer dock alltid att ha med hur man förhåller sig till andra människor, dåliga/oväntade resultat. Såklart också min bakgrund och vilka nycklar jag tillämpat för att vända ett misslyckande till att nå framgång.

Bandesign

Min filosofi är att en golfbana ska vara spelbar och rolig för alla att spela, från nybörjaren till låghandicapparen. Det går också med små medel att göra en bana attraktiv.