Partners

När jag går in i ett samarbete är den första frågan jag ställer hur vi tillsammans kan skapa så mycket win/win som möjligt. Att tillsammans skapa mervärden stärker alltid samarbetet. Jag kan bidra till produktutveckling, organisationsutveckling, ledningsarbete eller göra det lilla extra på en golfdag.

Jag är mycket stolt över mina partners

Abacus Sportswear

Abacus Sportswear är klädföretaget som inriktar sig i första hand till golfare. Svensk design kombineras med kvalitet och funktionalitet. Idag finns företaget etablerat i 35 länder.

Titleist

Titleist, som drivs med ett stort engagemang sedan 1932 letar ständigt efter förbättring och innovation. Jag har spelat med deras boll under hela min karriär och med deras klubbor under många år.

Maui Jim

Maui Jims avancerade optik kombinerat med nio lager PolarizedPlus2 teknik utplånar 99,9 % bländning och ökar färger som normalt minskas på grund av  solen. Så det gröna blir ännu grönare.

Footjoy

Komfort. Passform. Tradition. Innovation. Under närmare 150 år har FootJoys mål varit att skapa överlägsen golfutrustning i form av skor, handskar och accessoarer för att höja den totala upplevelsen ute på golfbanan.